У Хмельницькому обрали переможців акції «Три звичних слова»

0

Аби взяти участь в акції, хмельничанам необхідно було зареєструватись, надсипавши смс-заявки на номер радіостанції.

У підсумку акції, почувши чимало палких і щирих зізнань, радіоведучі обрали пару, чиї слова їх найбільше вразили. Переможцем акції «Три звичних слова» стала пара Ірини та Анатолія. А слова кохання в ефірі радіостанції прозвучали з вуст рішучої Ірини.

– Мені хотілось зробити незвичайний подарунок, такий як не всі, і не всім, – каже жінка. – «Окей Фм» слухаю постійно, тому прийшла саме така думка. В перший день акція я якраз прослухала як розповідають інші пари про своє життя, зустрічі. І подумала – чому б не поділитись своєю радістю і не розказати нашу історію.

На питання, чому саме Ірина відважилась на такий вчинок, жінка каже, що надто добре знає Анатолія. Чоловік рідко показує на людях свої почуття та емоції.

– В основному, Анатолій не показує своїх почуттів на людях, тому я була б дуже здивована, якби ця ініціатива йшла від нього.

Закохані розповідають, що познайомились на танцях, у курортному містечку. Весела та активна Ірина одразу привернула увагу чоловіка.

Через півроку безперервного спілкування, закохані зрозуміли, що хочуть бути разом.

– Півроку ми спілкувались, вона жила в Одесі, я у Хмельницькому, – пригадує Анатолій. – Зустрічались у різних містах. Всього, за цей час «наїздили» більш як 10 тисяч кілометрів.

Заради коханого Ірина відмовилась від кар’єри, високої зарплати та хорошої посади і переїхала сюди.

– Це все для мене було ніщо, порівняно з тим, що я буду поряд з коханою людиною, – зізнається Ірина.

Переможці акції отримали головний подарунок – романтичну вечерю у “Ресторації Шпігеля”.

Анатолій та Ірина, навіть, зробивши замовлення, не могли повірити у свою перемогу.

 І це не все. Уважність організаторів та партнерів акції “Три звичних слова” вражає. Вони не залишили поза увагою жодного учасника, адже кожен з них отримає подарунок.

15 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів