У Хмельницькому на хабарі впіймали чиновника з родини Кольгофер

0

Оперативними підрозділами управлінь СБУ та МВСУ в області  викрито начальника відділу освіти, молоді та спорту Хмельницької райдержадміністрації Валентину Данілову у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Правоохоронці встановили, що чиновниця вимагала від директора приватного підприємства 50 тисяч гривень. Саме за таку суму вона обіцяла посприяти перерахунку коштів, які відділ заборгував підприємству за виконані роботи із реконструкції встановлення твердопаливних котлів у сільських школах Гелетинець та Розсоші.  Під час одержання 45 тисяч гривень хабара її у службовому автомобілі затримали  правоохоронці.

Як повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області начальниці відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Валентині Даниловій загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі.

– Валентина Данілова і раніше підозрювалася у хабарництві. Саме через це її було звільнено тодішнім головою райдержадміністрації Віктором Коліщаком. Коли при владі був Валерій Кольгофер ( В. Кольгофер був головою Хмельницької райдержадміністрації у 2013-2014 роках, – прим. авт.), який являється родичем Валентини Данілової, її знову призначили на посаду начальника відділу освіти молоді та спорту, – розповідає «ВСІМ» тимчасово виконуючий обов’язки голови Хмельницької райдержадміністрації Сергій Ширяєв.

 

11 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів