У Хмельницькому лише 5 дітей-сиріт знайшли нові сім’ї в 2015 році

0

Станом на перше квітня на обліку в службі у справах дітей Хмельницької міської ради перебуває 169 дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Із них сиротами є 52. Ще 116 – ті, які позбавлені батьківського піклування. За повідомленням прес-служби міської ради, за перші три місяці 2015 року 5 дітей було влаштовано під опіку. За 2014 рік таких було 14. Окрім того на державне утримання  в інтернат них закладах області було взято 15 малолітніх. Ще 11 – влаштовані в дитячі будинки.

«Діти-сироти користуються державними пільгами: безкоштовний проїзд у міському транспорті (на підставі єдиного проїзного квитка), безкоштовне харчування в школах, першочергове забезпечення підручниками, безоплатне утримання в дошкільних навчальних закладів, культурно-розважальних заходів, забезпечення безоплатними юридичними послугами, щорічне оздоровлення. Крім того, щомісяця дітям зазначених категорій виплачується додаткова грошова допомога у розмірі 50 грн. з коштів місцевого бюджету», – йдеться у повідомлені прес-служби Хмельницької міської ради.

Підтримку та допомогу також отримають четверо позбавлених батьківського піклування дітей, які прибули із Луганська та одна дитина-сирота, яка прибула з Донецька.

5 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів