У Хмельницькому горів триповерховий будинок

0

Учора, 24 лютого, на першому поверсі триповерхового будинку на вулиці Заводській спалахнув вогонь. Про подію до Служби порятунку “101” повідомили сусіди, які побачили, що з вікон однієї з квартир йде дим. На ліквідацію пожежі прибуло два відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій міста Хмельницький.

“24 лютого об 11:10 на пункт зв’язку 2-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир триповерхового житлового будинку в обласному центрі на вул. Заводській, 28. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів стало відомо, що пожежа виникла у квартирі на першому поверсі, і є загроза людям, які знаходяться на верхніх поверхах. Невідкладно було організовано евакуацію мешканців під’їзду та гасіння пожежі”, – повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС України.

Як інформують рятувальники, пожежу площею 40 кв. м. локалізовано об 11:22, ліквідовано об 11:30. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців з житлового будинку евакуювали п’ятьох мешканців під’їзду: трьох чоловіків 1926, 1942 та 1945 років народження, жінку 1941 року народження та 20-річну дівчину. Останню довелося евакуйовувати через вікно третього поверху за допомогою висувної драбини.

Як наслідок, вогнем пошкоджено перекриття, стіни, речі домашнього вжитку та меблі. Причина пожежі та збитки встановлюються. Нещасних випадків не було.

26 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів