У Хмельницькому директора однієї з шкіл звільнили депутати

0

На 48-й сесії міської ради депутатами розглядалося звернення трудового та батьківського колективу спеціалізованої школи №8 щодо подальшої роботи на посаді директора школи Галини Халатурник. На сесію були запрошені сторони конфлікту. З’явилися всі, окрім директора.

-Галина Халатурник була призначена на посаду в серпні 2013 року, за два місяці вона не змогла знайти особистісний контакт з педколективом та батьками, – розповів у сесійній залі голова постійної комісії з гуманітарних питань Дмитро Шевченко. – Відповідно через два місці була звільнена з деякими порушеннями трудового законодавства. Вона подала в суд, який виграла. В понеділок поновлена на своїй посаді директора школи №8. Трудовий колектив та батьки звернулися до міської ради, аби винести на сесію питання про розірвання контракту згідно чинного законодавства з директором спеціалізованої загальноосвітньої школи №8.

Депутати проголосували за розірвання контракту з Галиною Халатурник.

-Дуже прикро, про восьму школу ми багато років чули найкраще, – сказала депутат міської ради Світлана Мельник. –Дійсно, високопрофесійний педагогічний колектив і звичайно давали доволі високий відсоток знань. Сьогодні такий довгий період не зрозуміло чому така ситуація у школі.  В майбутньому досить виважено, розумно і  з багатьма критеріями потрібно підходити до вибору керівників навчальних закладів.

 

 

7 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів