У Хмельницькому до «Маршу здоров’я» долучилося сотні людей

0

7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. В цей день у Хмельницькому організували марш, в якому закликали до ведення здорового способу життя. Прохолодний вітер не завадив хмельничанам відвідати фізкультурно-спортивний масовий захід.Не всі заплановані заходи вдалося провести організаторам. Через відсутність електроенергії ведучі змушені були інколи і кричати, аби їх почули присутні. Виступ колективу «Спалах» замість музичного супроводу проходив від гучні оплески глядачів.Більше поталанило вихованцям дитячо-юнацької спортивної школи №2, для яких один із активістів на максимальну гучність увімкнув музику у своємe авто.

– Через відсутність електропостачання присутні не змогли  пройти обстеження у пересувному флюорографі. Попри це нам вдалося провести марш здоровя. Надіюсь завдяки подібним заходам більше людей буде вести здоровий спосіб життя, – розповідає «ВСІМ» заступник директора Хмельницького міського Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Маряна Любецька.

Серед вищих навчальних закладів було проведено тематичний конкурс. Студенти мали за допомогою малюнка показати, як вони ставляться до шкідливих звичок і закликати усіх до ведення здорового способу життя.

Та не лише вони можуть розповісти, як потрібно правильно харчуватися і що потрібно робити, аби бути здоровим.

– Потрібно зранку їсти кашу і молочні продукти. І обов’язково робити зарядку зранку. Тоді всі будуть почуватися гарно і всі будуть щасливі, – розповідає маленька хмельничанка Юліана.Після усіх виступів чисельна колона із учасників попрямувала вулицями міста. Молодь пройшлася від парку імені Михайла Чекмана до вулиці Кам’янецької. Звідти вони вирушили до вулиці Проскурівської, де і закінчився «Марш здоров’я».

7 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів