У Хмельницькому будують трьохповерховий будинок для поранених в АТО бійців 8 полку

0

Для забезпечення військових житлом в Хмельницькому буде зведено новий будинок. Зараз будівництво у самому розпалі. Уже зведений перший поверх. Заплановано, що будинок матиме три поверхи. У ньому буде 18 квартир, 12 з яких – двохкімнатні (72 метри квадратних), ще 6 – однокімнатні (44 метри квадратних). Загальна площа будинку – 1380 метрів квадратних.

Згідно проекту, на прилеглій до будинку території облаштують ігровий майданчик для дітей, майданчики для відпочинку дорослого населення, для занять фізкультурою, для сушки білизни та чищення речей, для вигулу собак та парковка для автомобілів.
Ініціаторами і генеральними партнерами будівництва виступили волонтери із громадського об’єднання «Розбудова». Вони запевняють, що проект буде закінчений вчасно. І уже восени військові отримають новенькі квартири. На будівництво виділено 10 мільйонів гривень, зібраних волонтерами.

– Це перший такий проект для нас. Надіюся, що не останній. Ми виступили ініціатором будівництва, а керівництво військової частини лише підтримало нас в цьому і всіляко допомагає. Солдати, коли мають вільний час та можливість, допомагають робітникам. Це, безумовно, сприяє тому, що будівництво іде по плану, – розповідає «ВСІМ» голова громадської організації «Розбудова» Віктор Журавльов.

Черга на отримання новенького та безкоштовного житла  в Хмельницькому є великою,  як і по всій країні. Саме тому список кандидатів на квартири обмежили.

– Ми уже визначились із більшістю кандидатів на отримання квартир у новому житловому будинку. Усі вони є солдатами нашої частини, брали участь в АТО і отримали там поранення. Остаточно визначимо власників  уже ближче до здачі будинку в експлуатацію – розповідає «ВСІМ» командир 8 окремого полку спеціального призначення підполковник Олег Нечаєв.

Здача в експлуатацію запланована на 25 серпня 2015 року.

 

 

 

5 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів