У Хмельницькому бійців АТО лікуватимуть сучасним обладнанням за півмільйона гривень

0

Відтепер, лікувати та реабілітувати бійців будуть за допомогою нового реанімаційно-хірургічного монітору, коагулометру. Окрім цього, у шпиталі з’явились і новий електрокардіологічний прилад, дефібрилятор-монітор та кисневий концентратор.

Прилади, які закупила Хмельницька міська рада для військового шпиталю

Начальник Хмельницького військового шпиталю Олександр Завроцький розповідає, що найбільша потреби для подальшого лікування і реабілітації бійців існує у реанімаційному, хірургічному обладнанні та приладах для проведення аналізу крові.

– Щоб провести адекватне лікування, треба поставити правильний діагноз. Для його постановки, крім фахової підготовки лікарів, потрібне сучасне діагностичне обладнання, – каже Олександр Завроцький. – Наразі наш госпіталь займається лікуванням та реабілітацією військовослужбовців, які отримали травми і поранення під час проведення АТО. Враховуючи той контингент, який ми лікуємо, нам необхідне обладнання для проведення оперативних втручань, зокрема на кістках, опорно-руховому апараті, прилади для обстеження органів черевної порожнини, сечостатевої системи, а також для проведення реабілітаційних заходів – фізіотерапевтичні і діагностичні прилади.

7 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів