У Хмельницькому 6 постраждалим та сім’ям 2 загиблих під СБУ виплатили обіцяну фінансову допомогу

0

Протягом минулого року усім постраждалим та сім’ям загиблих під стінами СБУ виплатили фінансову допомогу. За словами голови Хмельницької обласної ради Івана Гончара, це була одноразова виплата, але постраждалі звертаються знову.

– Комісія охорони здоров’я  розприділяла кошти, дивлячись на епікриз та  документи, – каже  Іван Гончар. – Ці кошти виплачували протягом  чотирьох – п’яти місяців.  Люди, які були поранені під СБУ практично всі отримали якусь мінімальну фінансову допомогу. Але в законодавстві прописано, якщо ми виділяємо один раз фінансову допомогу, то ще раз тій самій людині того ж року виділити не маємо права. Однак, у новому році до нас звернувся один хлопець, який втратив ногу. Ми постараємося надати йому разову допомогу.

Сума виплат залежала від ступеня важкості поранення – від п’яти до тридцяти тисяч гривень. Сім’я загиблих Людмили Шеремет та Дмитра Пагора отримали з обласного бюджету  по 100 тисяч гривень. Важкопораненим  виплатили по 30 тисяч гривень, із середнім ступенем важкості – 15 тисяч гривень,  а людям з легкими травмами по п’ять тисяч гривень.
Читайте також: У Хмельницькому відкрили дві меморіальні дошки на честь героїв Небесної Сотні

20 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів