У Хмельницького викрадачів автомобіля «Volkswagen» затримали за декілька годин

0

Чоловік одразу звернувся із заявою до Південно-Західного відділку міліції. Чоловік дізнався, що його авто вкрали невідомі , але міліціонери знайшли транспортний засіб менш ніж за добу.   

Вийшли на слід викраденого «Volkswagen Jetta» інспектори експериментального патруля.

— Близько 23.00 ми помітили автомобіль, який рухався на великій швидкості без увімкнених фар. Номерний знак та інші ознаки співпали з тим орієнтуванням, яке нам роздали перед чергуванням, — розповідає інспектор відділення ДАІ міста Хмельницького Андрій Прокопенко. — Водій не реагував на вимоги про зупинку і продовжував рухатися, порушуючи усі правила та створюючи аварійні ситуації для інших учасників дорожнього руху. Та, зрештою, в районі вулиці Молодіжної нам вдалося заблокувати автомобіль.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років. У рамках досудового розслідування будуть встановлені усі обставини вчинення злочину, а винних притягнуть до кримінальної відповідальності.

 

13 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів