У Городку спробували обдурити державу на 180 тисяч гривень

0

У Городку посадовці одного із приватних підприємств завищили вартість та об’єм виконаних робіт по ремонту дорожнього покриття майже на 180 тисяч гривень. Злочин викрили працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області, які й задокументували факт незаконного заволодіння бюджетними коштами у великому розмірі.

Міліціонери з’ясували, що протягом 2014 року службові особи цього підприємства при використанні бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт асфальтного покриття однієї із доріг комунальної власності в місті Городок, завищили вартість та об’єм фактично виконаних ремонтних робіт на 180 тисяч гривень. З цієї суми 100 тисяч гривень вони привласнили, а решта коштів повинна була надійти на рахунок підприємства через казначейську службу.

За даним фактом прокуратура Городоцького району відкрила кримінальне провадження за частиною четвертою статті 191 – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Досудове розслідування здійснює Городоцький райвідділ міліції.
 

8 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів