У День Незалежності 12 юним хмельничанам вручили паспорти громадянина України

0

Урочиста церемонія вручення паспортів відбулася сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Представники міської та обласної влади передали паспорти 12-ти юним хмельничанам.

«Наші серця наповнюються гордістю від того, що ми отримуємо свій основний документ – паспорт громадянина України. Ми добре розуміємо, в який непростий для України час ми стали її громадянами, усвідомлюємо, що перед нами відкрилася нова сторінка моральної зрілості, – говорить учениця ліцею №17 Олександра Скоробагата. – Тому обіцяємо віддати свої сили, знання, творчі можливості та сумлінну працю для зміцнення української держави та рідного міста. Бути достойними пам’яті тих, хто віддав своє життя за її честь та свободу. З гідністю нести по життю звання громадянина України».

Після урочистого вручення хлопці та дівчата радісно фотографувалися з своїми новенькими паспортами та розповідали про свої плани на майбутнє.

Учениця школи №22 Поліна Вознюк цього року йде в одинадцятий клас. Школярка закінчила вісім класів музичної школи і тепер планує бути диригентом.

"Я закінчила музичну школу. У майбутньому хочу бути деригентом. Навчатимуся спочатку у Хмельницькому, а потім хотілося б до Польщі. – каже Поліна. – Взагалі хочу весь світ побачити, багато подорожувати. А ще мрію жити в Японії". 

Одинадцятикласниця Поліна мріє переїхати до Японії

Назар Левицький також цього року йде в одинадцятий клас. Поза школою полюбляє малювати та весело проводити час з друзями. "Я займаюся спортом, на дзюдо ходив три роки, на танці, – ділиться хлопець. – Після випуску зі школи хочу вивчати психологію. Вважаю, це дуже цікава сфера".

Хлопці прийшли на вручення паспортів у вишиванках

Сергій Скиба – учень хмельницького НВК 7. З планами на майбутнє ще точно не визначився. "Я люблю футбол, і взагалі спорт, – розповідає він. – Не знаю ким буду в майбутньому. Можливо, пов’яжу своє життя з автомобілями. Буду механіком".

Серед школярів, які отримали цього дня паспоти, Віталіна Горбань. Дівчина займається танцями та відвідує модельну агенцію.  У майбутньому учениця хоче вивчати міжжнародні відносини.

"Після школи вступатиму до Львівського національного університету імені Івана Франка. Хочу вивчати міжнародні відносини. До вступу готуватимуся заздалегідь", – каже Віталіна.

Віталіна вивчатиме міжнародні відносини

Паспорти отримали юнаки та дівчата, які досягли успіхів у навчанні, мистецтві чи спорті

Молодь радісно фотографувалася з паспортами

"Головні" документи їм вручали представники влади

Після церемонії традиційно усі поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку

25 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів