У Білогірському районі зловмисник поцупив дві корови

0

До правоохоронців Білогірського райвідділу міліції звернувся фермер, у якого вкрали двох молодих телиць. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники райвідділу вийшли на підозрюваного — ним виявився 32-річний раніше судимий житель міста Любар Житомирської області.

“Зловмисник неодноразово їздив у Білогірський район разом із заготівельниками та допомагав їм вантажити худобу. Тоді ж і взяв собі до уваги цю ферму, а у день скоєння крадіжки прихопив з дому мотузки та автостопом попрямував до села, – повідомляє речник обласного управління міліції Альбіна Юзюк. – Добравшись до ферми, крадій дочекався, поки сторож піде до іншого об’єкта, а потім проник у корівник та вивів звідти одна за одною двох телиць.”

Худобу крадій переховував у сусідній лісосмузі. Там він зняв із корів кліпси, щоб ті були схожі на домашніх, а потім пішов на зупинку в надії зустріти машину заготівельників. Йому пощастило — зупинився автомобіль із великим причепом, і крадій запропонував водієві купити дві телиці.

Щоб у водія не виникло підозри, пояснив, що під час розлучення з дружиною поділили майно, і телиці дісталися йому, тож вирішив продати. Зійшлися на п’яти тисячах гривень, хоча реальна вартість тварин 13 тисяч гривень. Після отримання грошей зловмисник повернувся до рідного міста та деякий час жив «на широку ногу», аж поки до нього не навідались правоохоронці.

Працівники Білогірського райвідділу оперативно встановили особу заготівельника, тож корів не встигли завезти на забій. Їх уже повернули власнику.

«Наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 — крадіжка. Покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років”, – розповів начальник Білогірського райвідділу міліції Микола Люлько.

2 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів