Тренер «Спортлідера+»: «Чому не виграли? Наші лідери не допомогли»

0

Відбулися матчі другого туру чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». Хмельницький «Спортлідер+» вперше у новому сезоні проводив свій матч у Хмельницькому. І мав неабиякі шанси перемогти львівську «Енергію». 

Василь Денис (у білій формі) допоміг "Енергії" на початку першого тайму зрівняти рахунок у грі зі "Спортлідером+".

Вже на другій хвилині матчу кращий бомбардир минулого сезону Дмитро Калуков вивів хмельничан вперед у рахунку. Та за хвилину Василь Денис зрівняв рахунок на табло. Із сьомої по десяту хвилини команди обмінялися ще голами. Спочатку Андрій Лисенко вивів «Спортлідер+» уперед, а потім Андрій Федюк відновив «статус-кво». Однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей – Мар’ян Маринюк забив третій гол у ворота Богдана Тимощука на 19 хвилині, після чого головний тренер хмельничан Роман Ковальчик замінив Богдана на молодого голкіпера Іллю Бакинського.
 
Новачок "Спортлідера+" (у малиновій формі) Андрій Лисенко забив свій дебютний гол за хмельницьку команду.
На початку другого тайму «Спортлідер+» доволі швидко відігрався , коли Дмитро Михаленко, пройшовши лівим флангом, прострілив у центр воротарського майданчику суперника, а там інший Дмитро – Калуков, зігравши на випередження, оформив дубль у матчі. Ще через хвилину Калуков міг оформити хет-трик, але не зміг із пенальті влучити по воротам Володимира Кардаша. Утім на 28 хвилині «Спортлідер+», завдяки голу Дмитра Михайленка, знову повів у рахунку. А на 30 хвилині міг збільшувати свою перевагу, оскільки «Енергія» вшосте порушила правила, й арбітр призначив дабл-пенальті, але Олександр Педяш не зміг переграти Кардаша. А потім… голи голи Максима Павленка та Михайла Грицина виявилися останніми в цьому матчі. Отож 4:5 і три очки за перемогу здобула «Енергія».
 
Гравці "Спортлідера+" протягом усього матчу активно пресенгували львів’ян.
Голкіпер "Енергії" не раз рятував свою команду від голів.
«Чому ми не виграли? Наші лідери не допомогли виграти цю гру, – після матчу заявив головний тренер хмельничан Роман Ковальчик. – Це була гарантовано виграшна гра, у нас була надзвичайно багато моментів, але так недопрацьовувати в тих моментах, ми не мали права. Мабуть, все це через те, що це була перша домашня гра… По моментам ми повинні було просто вигравати, але взяли і «віддали» перемогу «Енергії». Але, вважаю, команда працювала добре, не дотягнули наші лідери, Фетько мав багато моментів, але зіграв пасивно, Калуков мав багато моментів – зіграв пасивно. Не склалося… Сваритися не буду. Шкода очок, шкода, що ми «подарували» «Енергії» цю гру, шкода вболівальників, шкода моїх хлопців».
 
Граючий тренер "Енергії" Максим Павленко (у білому) другий матч поспіль забиває у ворота суперника.
«Нам вдалося реалізувати на один створений момент більше, завдяки цьому і перемогли, – зазначив головний тренер «Енергії» Максим Павленко. – Дуже невдало почали перший тайм, так само як і другий, коли «Спортлідер+» діяв агресивно, маючи змогу забити один, а то й два голи. Тому будемо над цим працювати».
 
Гравці хмельницького "Спортлідера+" відчайдушно боролися, щоб не програти "Енергії", але…
Дмитро Михайленко (№5) автор четвертого голу в ворота львівської "Енергії".
Хмельницький "Спортлідер+" зазнає першої поразки в сезоні від львівської "Енергії".
Турнірне становище команд: 1. «Енергія» (Львів) – 6 очок (2 матчі), 2. «Приват» (Кривий Ріг) – 4 (2), 3. «Локомотив» (Харків) – 3 (1), 4. «Титан-Зоря» (Покровське) – 3 (2), 5. «Спортлідер+» (Хмельницький) – 3 (2), 6. «Продексім» (Херсон) – 3 (2), 7. «Ураган» (Івано-Франківськ) – 1 (2), 8. «Кардинал-Рівне» – 0 (2), 9. «ЛТК-Інбев-НПУ» (Луганськ-Житомир-Київ) – 0 (2).
 
У наступному турі, матчі якого відбудуться 19 вересня, хмельницький «Спортлідер+» зіграє в Кривому Розі проти «Привату».
13 Вересня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів