ТОП-5 марок авто, які найчастіше крадуть у жителів Хмельниччини

0

Минулого року на Хмельниччині почастішали крадіжки транспортних засобів. Злочинці, не дивлячись на небезпеку бути спійманими, уганяють автівки серед білого дня у публічних місцях. А це кожен четвертий викрадений транспортний засіб. Із зареєстрованих незаконних заволодінь транспортом 36 вчинено в Хмельницькому, 46 – в райцентрах, лише 13 автомобілів вкрали у селищах міського типу та 38 – у сільській місцевості. Найбільше страждають власники недорогих авто, які залишають свого «залізного коня» просто неба без сигналізації. Тому з 133 викрадених транспортних засобів найбільше «ВАЗів»

На другому місці автомобілі Volkswagen, на третьому – Honda, на четвертому – Mercedes. пяте місце між собою розділили дв мари авто – Opel та Mitsubishi.

У Державтоінспекції Хмельницької області кажуть, що завершено розслідування у 91 кримінальному провадженні, розпочатому за фактами вчинення незаконних заволодінь транспортом. Виявляється, що у більшості випадків ці впіймані злочинці – безробітні люди. Також серед тих, хто скоїв злочин, є неповнолітні та раніше судимі. А 16 людей перш, ніж сісти за кермо чужої автівки, «зарядилися» алкоголем.

ДАІ попереджає власників авто про загрозу угонів. Пам’ятайте, що надійним захистом є встановлення сигналізації. Особливу увагу правоохоронці звертали на те, що машини викрадають найчастіше у дворах будинків і саме уночі. Тому потрібно дбати про своє авто та не залишати без нагляду на тривалий час.

23 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів