Тікаючи від війни, дві сім’ї з-під Дебальцевого переїхали на Хмельниччину

0

У вівторок, 3 лютого, на Хмельниччину завітали дві сім’ї із зони проведення антитерористичної операції.

“До нас переїхали дві багатодітні сім’ї з Донбасу: в одній — троє дітей, в іншій — четверо. Прибули до нас із Дебальцевського району. Ми їх зустріли на залізничному вокзалі і направили у Полонський район, де їх розмістять у двох будинках у селі Велика Березна. Житло для них уже підготовлене”, – розповів начальник управління організації заходів цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Андрій Савчук.

П’ятеро дорослих та семеро дітей раніше проживали у селищі Миронівка Дебальцевського району Донецької області і самі забажали переїхати на тимчасове проживання у сільську місцевість.

“Фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій надали психологічну та емоційну підтримку переселенцям. Це для того, щоб уникнути у подальшому негативних емоційних проявів та сприяти кращій адаптації у нових умовах проживання. Ми й надалі продовжимо навідувати їх”, – запевнила психолог Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області Ольга Гнатюк.

Нагадуємо контакти регіонального штабу з надання допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян:

+38 (0382) 69-91-17 (цілодобово),

+38 (0382) 69-91-12 (цілодобово) або 101.

Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном 0-800-507-309.

1423059939

4 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів