«Свято весни» принесло слухачам радіо Окей ФМ подарунки

0

Незважаючи на те, що акція була направлена, перш за все, на чоловічу аудиторію, щоби вони могли вигравати для своїх жінок подарунки, жіноча половина слухачів теж не лишилась осторонь і вирішила випробувати свою вдачу.

Слухачі змагалися у кмітливості, спритності та уважності. Оскільки потрібно було не просто слідкувати за ефіром і почути спеціальний сигнал від ведучого, а ще й першим додзвонитися у ефір і вже там дати відповідь на запитання вікторини.

Як завжди, чимало охочих було зіграти, але лише 15 слухачам вдалося не просто потрапити у прямий ефір, а ще й виграти подарунки!

Завдяки партнерам проекту – магазину Intercase та кафе Ізюм, кожен з п’ятнадцяти щасливчиків отримав відразу два подарунки!

У магазині Intercase кожен переможець самостійно вибрав чохол для телефону. Родзинкою цього подарунку стала можливість прямо в магазині нанести зображення на нього. Такий чохол стає унікальним і неповторним!

А кафе Ізюм подарував кожному переможцю проекту сертифікат на вечерю у надзвичайно романтичному та затишному кафе, в самісінькому центрі міста!

Забігаючи наперед, скажемо, що це далеко не остання акція і радіостанція Окей ФМ обіцяє і надалі радувати своїх слухачів різними сюрпризами та розіграшами. Усі подробиці, як завжди, дізнаєтесь в прямому ефірі та в офіційній группі «Вконтакте» vk.com/okey_fm_khmelnitskiy

Партнери:

 

10 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів