Суд відібрав ліцензію у хмельницької “Купави” на пасажирські перевезення

0

Колегія суддів Вінницького апеляційного адміністративного суду повністю задовольнила апеляційну скаргу Управління Укртрансінспекції у Хмельницькій області щодо анулювання ліцензії на перевезення пасажирів хмельницькому перевізнику ПМП “Купава”.

Таку постанову ухвалив вінницький суд 22 грудня цього року.

doc

Також апеляційна інстанція скасувала постанову Хмельницького окружного адміністративного суду від 28 серпня 2014 року, якою Укртрансінспекції було відмовлено у задоволені позову.

У коментарі “Незалежному громадському порталу” власник “Купави” Петро Стецюк заявив, що готує касаційну скаргу до Вищого адмінсуду України на рішення апеляційного суду.

Довідка НГП. 11 червня в Хмельницькому у мікрорайоні Лезневе маршрутка, яка виконувала рейс за номером 9, з’їхала з дороги у річку. У результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці пригоди загинув 74-річний пенсіонер, а через тиждень у лікарні помер інший пасажир. Ще близько 30 людей, які їхали в автобусі, отримали забої та переломи.

Автобус №9, який допустив ДТП, їздив за маршрутом, належить малому приватному підприємству “Купава” (очолює підприємство Петро Стецюк). Загалом “Купаві” належить десять пасажирських маршрутів Хмельницького: 1, 9, 18, 24, 24а, 27, 35, 41, 46, 46а.

http://ngp-ua.info/

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів