Стихійна торгівля на Привокзальній площі триватиме до кінця квітня

0

Нагадаємо, у липні минулого року замість торгових кіосків на привокзальній території мав з’явитись павільйон, а сам ринок мав працювати до серпня того ж року. Проте більш як півроку питання стихійної торгівлі на Привокзальній площі залишалося відкритим. На комунальний ринок «Ранковий», що знаходиться навпроти площі,  продавці йдуть неохоче.  
Начальник управління торгівлі Валентина Москалюк розповідає, що наразі вже точно прийняли рішення про заборону торгівлі з тимчасових споруд на Привокзальній площі. А з підприємцями знайшли спільну мову.
– Вони попросились торгувати до 20 квітня. Ми їм пішли на зустріч і сказали, що до цього числа вони ще можуть здійснювати торгівлю. Натомість ми всім запропонували до 15 березня надати пропозиції, де б вони бачили свою торгівлю, – каже Валентина Москалюк. – На сьогодні 10 осіб написали відповідні заяви, що вони бажають здійснювати торгівлю на ринку по вулиці Шевченка 87/1, тобто через дорогу від місця, де вони є зараз. 7 чоловік не погоджуються переходити на нові місця. Вони виявили бажання торгувати біля універсаму «Вінницький». Однак, ми їм відмовили, бо там немає для цього місця.

Читайте також: З Привокзальної площі хотіли прибрати кіоски. Хмельницькі базарники відстояли майно
Окрім цього, як зазначили в управлінні торгівлі, вони взялись за всі стихійні ринку у Хмельницькому серйозно.  Торговцям, які за багато років освоїли територію біля зупинки «Філармонія», вже підшукали нові місця для продажу. А також, попередили інших людей, котрі розгорнули стихійну торгівлю у непризначених для цього місцях. 
Питання несанкціонованої торгівлі обіцяють розглянути на черговій сесії Хмельницької міської ради, яка відбудеться вже 8 квітня.

По темі: На стихійному ринку по Кам’янецькій провели рейд. Без штрафів та результатів

На Кам’янецькій з криком та гамом стихійних торговців розганяли 

Для стихійних торговців у Хмельницькому знайшли більше 2,5 тисяч місць

6 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів