«Спортлідер-2» розгромно перемагає житомирський «ІнБев-Поліся-НПУ»

0

Сьогодні, 23 січня, дублюючий склад футзального клубу «Спортлідер+» в рідних стінах приймав одного з лідерів першої ліги житомирський «ІнБев-Полісся-НПУ». Для хмельничан цей матч був принциповим, адже в попередніх зустрічах цих колективів перемогу святкував клуб із Житомира.

Уроки реалізації від хмельничан

На початку матчу більше контролювали матч гравці гостей. Хмельничани ж зробили ставку на швидкі контратаки, що й принесло свої плоди. Уже на 4-ій хвилині Олег Кучір вдало завершив стрімку комбінацію партнерів. Надалі ігрова перевага повністю перейшла до «ІнБев-Полісся-НПУ». В одній із чисельних атак гостей Андрій Хамдамов лише ціною фолу зупинив прохід гравця  суперника, за що отримав друге попередження і залишив свою команду в меншості. Протягом двох хвилин гри із чисельною перевагою житомиряни не реалізували пенальті, призначений за гру рукою Руслана Шеремети у власному штрафному майданчику. В чергове вміння реалізовувати свої моменти продемонстрував Дмитро Мартинюк. На останній хвилині другого тайму він вдало завершив трьохходівку партнерів.

Проявили характер

Початок другого тайму був ніби “холодним душем” для хмельничан. Гостям вистачило однієї хвилини для того, щоб зрівняти рахунок. Двічі відзначився Мельник Сергій. Надалі гра проходила повністю під диктовку гравців із Житомира. Але на заваді їм завжди ставав Максим Лисенко, який парирував чисельні удари гостей. Рахунок в грі змінив Руслан Шеремета, який завдяки своїм індивідуальним діям вивів «Спортлідер-2» вперед. Кінцівка гри теж проходила під диктовку «ІнБев-Полісся-НПУ». За 4 хвилини до кінця вони перейшли до гри із п’ятьма польвими. Цим сповна скористалися хмельничани. Відзачитись вдалося Юрію Малишевському та Руслану Шереметі.

Ця перемога дає можливість «Спортлідеру-2» наблизитися до групи лідерів. Наступний матч хмельничани проведуть в суботу, 31 січня, з поточним лідером чемпіонату – київським клубом «ХІТ».

24 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів