Сотні хмельничан попрощалися із військовим, який загинув від російського снаряду на Сході

0

Підполковник Володимир Глубоков народився в столиці Чехії місті Прага в родині військових. 1998-ого року, після навчання в Київському інституті військово-повітряних сил, він переїхав у Хмельницький. Тут він служив у військовій частині А-3808. У липні 2014 року Володимира відправили в зону проведення АТО. У вересні повернувся на ротацію і знову поїхав на Схід в грудні 2014 року. Живим звідти він не повернувся. Загинув він під час обстрілу летовища у Краматорську.

– Касета, випущена із системи реактивного вогню «Торнадо, розірвалася за метр від Володимира і він помер на місці, – розповідає офіцер з виховної роботи військової частини А-3808 Віталій Ганжа. – За час служби загиблий зарекомендував себе як справжній офіцер, для якого честь і гідність завжди стояли на першому місці.

Поховають військового на батьківщині в Житомирській області, де уже спочиває його батько. У військового залишилися мама, молодша сестра, цивільна дружина та 7-річна донька Єлизавета.

– Знав Вову декілька років. Він користувався повагою та авторитетом серед колег. Усім не вистачатиме його життєрадісності, – розповідає знайомий загиблого Іван.

14 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів