“Солідарність” на Хмельниччині сприяє перезавантаженню влади, допомагає військовим та активно розбудовує осередки

0

На Хмельниччині буде створено 26 місцевих організації: 20 з них уже успішно працюють, ще шість — на стадії створення. Про це повідомив Валентин Соколюк, керівник Секретаріату Хмельницької територіальної організації партії “Солідарність” — Блок Петра Порошенка”.
“Наша мета — сприяти перезавантаженню влади. Ми вже обрали Президента, парламент і зараз обиратимемо місцеві ради. Особливу увагу в роботу ми приділяємо допомозі воїнам АТО. Це питання стоїть першим на порядку денному партії. Паралельно допомагаємо усім, хто звертається, в оформленні субсидій і надаємо юридичні консультації”, — повідомив Валентин Соколюк

“Дуже приємно, що люди самі приходять до нас і пропонують свої знання та послуги у створенні та організації роботи партійного осередку. В такий важливий і критичний для країни час, усі люди доброї волі повинні гуртуватися. Адже усі ми бажаємо змін для нашої держави”, — зазначила керівник Красилівської районної організації партії “Солідарність” — Блок Петра Порошенка Ніла” Островська.

В тому, що люди активно приходять і долучаються до партійних осередків переконує і керівник Чемеровецької районної організації партії “Солідарність” — Блок Петра Порошенка” Богдан Фуртель.
“Ми не ставимо за мету, як було раніше, зганяти людей у партії. І потреби в цьому немає, адже люди зараз активну участь беруть у створенні та розбудові наших осередків”, — каже Богдан Фуртель.
За його словами, основна частка звернень громадян на Чемеровеччині до громадської організації партії “Солідарність — Блок Петра Порошенка”, стосується бездіяльності чиновників: люди ходять рік і два до сільського голови щоб вирішити свої питання.

Загалом, на Чемеровеччині вже створено 25 первинних партійних організацій із 35 сільських рад.
Чималий успіх у створенні місцевих громадських організацій є й у Кам’янець-Подільському районі.
“Щодня у громадські приймальні звертаються по 10-12 людей. У нас працює мережа волонтерських організацій, створюються партійні осередки. На сьогодні вже маємо понад двадцять організацій і ще кілька — в процесі. Ми залучаємо максимально ефективних людей і працюємо людьми, які показують реальні результати: місцеві бізнесмени, військовослужбовці, активна молодь, співпрацюємо місцевими ЗМІ” — каже заступник керівника Кам’янець-Подільської районної організації партії “Солідарність” — Блок Петра Порошенка” Олександр Рибщун.
“У Волочиській районній організації активно працюють знані керівники підприємств, успішні бізнесмени та активна молодь. Саме ті люди, які здатні творити зміни на краще і будувати нову державу”, — зазначила Євгенія Василенко, керівник Волочиської районної організації.
Усіх небайдужих громадян закликає об’єднуватися й керівник прес-центру Хмельницької територіальної організації партії “Солідарність” — Блок Петра Порошенка” Ольга Соколова.

“Ми закликаємо усіх небайдужих громадян до активної співпраці з нами, адже не хочемо займати позицію чарівників, які самостійно, у складі п’ятисот осіб намагаються змінювати країну. Навпаки. Тільки тоді, коли кожен із нас, приєднається до боротьби, відбудуться зміни в країні, чого ми всі так прагнемо.
Тільки така позиція нашої партії допоможе щось змінити у майбутньому. Тому закликаю усіх активних людей, лідерів громадської думки, які здатні і готові не лише розмовляти, але й ефективно щось робити, приходьте до нашої громадської приймальні”, — закликає Ольга Соколова.
Активно в партії взялися й за боротьбу з корупцією. Після запуску кампанії “Стоп корупція”, яке відбулося нещодавно, уже є 36 звернень. Половина із них уже вирішені, ще в частині з’ясовуються обставини. Деякі справи направлені до Служби безпеки України.
“Загалом до громадської приймальні вже звернулися три сотні осіб, а якщо долучити звернення у районні приймальні, то матимемо близько тисячі людей, які довірилися нам і партії. Ці люди вже переконалися, що звернення до нашої громадської приймальні, це не просто статистика, а реальне вирішення проблем”, — каже Ольга Соколова.

Марія РОСЕЦЬКА,
Фото автора.

 

31 Липня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів