Штурм СБУ у Хмельницькому. Версії силовиків, експертів, медійників

0

Це сталося рік тому, але в пам’яті – ніби вчора. 19 лютого минає рівно рік від штурму приміщення управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Двоє загиблих, п’ятеро поранених – це те, що стосується найціннішого – людського життя. До того ж, два тролейбуса, кілька автомобілів і понад два мільйони гривень з місцевих бюджетів. І це лише офіційна статистика.

Відтворити хронологію подій, дізнатися те, про що не було відомо тоді широкому загалу, почути офіційну точку зору і, можливо, подивитися на події річної давнини з кількох сторін… Саме це спробують зробити журналісти та керівники силових структур.

За круглим столом у редакції Газети «Є» зберуться: керівництво Служби безпеки України (список осіб уточнюється), начальник Хмельницького міського управління МВС України Василь Птащук, експерт – генерал Олексій Денищик, видавець медіа-корпорації “Є” Сергій Іщук, редактор газети «Проскурів» Богдан Теленько, директор МТРК «Місто» Микола Крентовський, редактор хмельницької редакції газети «Експрес» Володимир Гординський та редактор сайту газети «Є» Алла Собко.

Приєднуйтеся до нас 19 лютого з 16 години, під час прямої трансляції круглого столу на сайті Газети «Є».

18 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів