Шпагат, прикордонники з помпонами та гопники на сцені філармонії

0

Серед 14 команд з різних міст України найкращими стали хлопці зі Львова і Калуша «Тільки так». Команда підкорила глядачів і журі мініатюрами про Василя Вірастюка і його сина та про мера Дунаївців на день народження.
Новий сезон ігор КВН розпочався влучним гумором, новими жартами, й оригінальними номерами. Жартували про студентське життя, стосунки, дівчат і соціальні мережі. Кожна з команд-учасників фестивалю намагалася показати свою родзинку, тому багато виступів були нестандартними. Серед команд, які ламали стереотипи, був дует «Досвідос» зі Львову. На репліки «хто не хлопав, той москаль» публіка щоразу реагувала бурними аплодисментами.
Тернопільські КВН-щики «В активному пошуку» вирізнилися серед інших своїми пасивними, навіть подекуди меланхолійними, номерами гопників. Як не парадоксально, але під час їхнього «спокійного» виступу в залі був гучний сміх.
Гопник у темному провулку:
– Телефон є?
– Так.
– То бережи його.
Команда «Параноя» з міста Дубно веселила хмельницького глядача жартами про дівчат, комп’ютерні ігри, домашніх улюбленців. «Дівчата, ніколи не кажіть хлопцю сонечко, коли сидите на гойдалці», – радили хлопці з команди.
Не обійшлось на фестивалі без студентських жартів, допомогла хмельницька команда «5 відтінків вулиць».
У торговому центрі:
– Купи, купи, купи, будь ласка, ну купи!
– Юрій Іванович, сама здам іспит. Не куплю я вам коньяк.
Команда «Жіноча збірна Чернівців» виділилася серед інших харизматичним дівочим гумором. Учасниці інтерпретували по-новому класику «Ромео і Джульєтта», отримавши гучне схвалення від глядачів.


Загалом море емоцій, сміху і веселощів глядачам на фестивалі ліги КВН дарували 14 команд: «Наша Тырь» (Вінниця), «Дєрзость» (Тернопіль), «Тільки так» (Львів, Калуш), «Погранцы» (Хмельницький), «Жіноча збірна Чернівців» (Чернівці), «Без сомнений» (Вінниця), «5 Відтінків Вулиць» (Хмельницький), «Параноя» (Дубно), «Дасвєдос» (Львів), «В активному пошуку» (Тернопіль), «Все буде добре» (Вінниця), «Збірна людей» (Львів), «Блюз» (Кам’янець-Подільський), «ФОКС-ПП» Кам’янець-Подільський).
Переможцями фестивалю журі визначили команду «Тільки так», але відзначили також багато інших. «Попереду на нас чекає цікавий сезон. На сцені з’явилося багато нових облич, є оригінальні, нестандартні команди, – розповідає член журі Євген Кухар. – Особисто для себе я відзначив три команди: «Жіночу збірну Чернівців», «Тільки так» і «В активному пошуку».
До речі, вже восени розпочнуться нові відбіркові тури до ліги КВН «Поділля».

 

6 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів