Щорічна акція «За чисте довкілля»

0

Свіже повітря та корисна громадська робота – так, це суботник. Щорічна акція “За чисте довкілля” – розпочалась з прибирання території та висадки зелених насаджень. Лісовики області, держслужбовці та діти – усі садили дерева для нової паркової зони біля річки Південний Буг.

Берізка, червоний дуб, клен, липа, берест, явір – близько шести сотень дерев висадили для нової паркової зони біля річки Південний Буг. Кажуть, чоловік в своєму житті повинен зробити три речі: посадити дерево, побудувати дім та виховати сина. Володі п’ять рочків, він посадив вже не одне деревце.

Десятий рік поспіль проходить акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Лісовики області разом із громадськістю посадили близько тисячі гектарів нових лісів. А на вихідних, окрім озеленення, ще й прибрали територію.

Три в ряду і п’ять метрів між рядами – усі технології витримали, головне – щоб саджанці прижились. Але багато дерев не зберігається. Пан Віталій каже – це людський фактор. Хмельничани часто зривають насадження, вигулюють собак або розпалюють вогнище. Цього року контролювати, аби ніхто не зашкодив насадженням, обіцяють держслужбовці.

Сподіваємось, що усі дерева приживуться. І вже за кілька років біля річки Південний Буг буде гарна нова паркова зона для відпочинку містян.

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів