Що говорять лідери музичних гуртів про проект «Хмельницький і жінка»

0

Андрій Журба, фронтмен гурту «Stanza».

-Такі проекти мають бути однозначно. Вони дають ще більше зрозуміти, чого хоче жінка. Якщо ми про це дізнаємося, то, напевно, буде ще більше взаєморозуміння у стосунках, буде налагоджуватися спілкування. За останні років 20-25 жінки змінилися. Вони стали більш емансиповані, стало більше жінок керівників. Напевно 10 років тому цей процес став найактивнішим. Взагалі, Хмельницький – це унікальне місто. Як тільки з’явився ринок,  то стало набагато більше успішніших жінок.  В нас, напевно, трішки інша ситуація з цим, ніж в інших містах. Не зважаючи на такий різкий прогрес жінок у кар’єрі, їм завжди потрібно залишатися собою будь-коли і будь-де. Не дивлячись на те,  бізнес-леді вони, політик, лікар, чи продавець….. Перш за все, жінка – берегиня домашнього вогнища, господиня. І від неї завжди залежить те, що відбувається в домі, в родині. Як би чоловіки не хотіли доказати своє лідерство, їм без жінок нікуди.

Олександр Банашко, фронтмен гурту «Безодня».

-Про жінок говорять та пишуть не одне століття.  На мою думку, жінка має постійно відкриватись та  розвивати себе як фізично, так і підсвідомо(космічно), і паралельно насолоджуватись отриманим взамін. Для мене велике задоволення спостерігати за щасливою дівчиною, яка впевнено бачить свої бажання та самовдосконалення. Жінка має вміти бути стимулом для покращення загального майбутнього.  Це її головне призначення. Хочеться, щоб жінкам було дуже добре, нехай буде так…

Ілля Стасюк, фронтмен гурту «Eliash».

-На мою думку, такого роду проекти потрібні жінкам, дівчатам чи навіть чоловікам, аби більше дізнатися, як чинити у тій чи іншій життєвій ситуації, дізнаватися більше про моральні та етичні цінності. Думаю, що сучасні жінки – успішні, відповідальні та цілеспрямовані. Вони надають перевагу більше кар’єрі, матеріальним цінностям, ніж духовним, таким як сім’я. Зараз взагалі важко про щось думати, ніхто немає впевненості у завтрашньому дні, тому, напевно, через страх «що буде далі» люди не замислюються про те, що потрібно будувати першим – кар’єру чи сім’ю. І обирають вони все ж кар’єру, кошти – ресурс для існування, бо в тій чи іншій ситуації гроші відіграють велику роль. На мою думку, жінка має бути такою як є зараз. Тобто і успішною, і відповідальною, і цілеспрямованою, але більш духовно розвинутою, щоб кар’єра не стояла на першому місці. Гроші – це круто, але сім’я – ще краще. Коли є сім’я, то буде і все інше. Напевно, потрібно змінити жінкам  розуміння сьогодення, щоб визначити найважливіше у житті.

Олексій Карташов, фронтмен гурту «Грань Алое».

-Кожній жінці Бог дав свій світогляд, своє сприйняття світу. Є жінки, які не можуть покластися на деяких чоловіків, які не відповідають цьому слову, поняттю. Тому вони все беруть в свої руки, вони стали більш самостійними, сильнішими. І слово «заміжня» для багатьох вже не підходить. Я вважаю, що якщо вже чоловік одружився, то він має залишатися чоловіком, має розуміти, що він за неї відповідає, а не скидати все на жінку. Жінка повинна бути поруч, і там де треба підтримати. А там,  де не потрібно, то просто не заважати. Кожен має свої обов’язки. Це як в музичному гурті. Наприклад,  не може гітарист виконувати  роль барабанщика.

Але є й такі жінки, яким все до снаги. Вони гарні господині і прекрасні керівники, мами та дружини, незалежно від того, чи їм хтось допомагає, чи ні. Необхідно просто кожному визначитися –  що саме твоє, який твій шлях, як тобі краще прожити своє життя. У проекті «Хмельницький і жінка» показуються різні сторони життя жінок.


Проект “Хмельницький і жінка”

 

26 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів