Шаблісти Нетішина виграли ще два “срібла” Чемпіонату України

0

Чоловіча та жіноча збірні Хмельницької області, сформовані із нетішинських шаблістів, на командному Чемпіонаті України виграли по одній срібній нагороді.
Лише двох балів не вистачило Ользі Жовнір, Аліні Комащук, Галині Пундик та Ірині Щуклій, щоб стати чемпіонками у командному виді змагань. Наші фехтувальниці розпочали боротьбу за медалі одразу з півфіналу, де впевнено розібралися із черкащанками — 45:24.
У фіналі ж нашим дівчатам протистояли миколаївчанки Ольга Харлан, Діана Залевська, Олександра Мамонтова та Олена Прокуда. Інтрига у вирішальній дуелі існувала до самого завершення двобою, але, на жаль, за рахунку 44:43 на користь команди з Миколаєва, подолянки пропустили ще один “укол” і задовольнилися “сріблом” турніру.
Також бронзовою призеркою першості стала нетішинка Марія Цимбота, яка виступала за столичну команду, адже наразі підвищує свою спортивну майстерність саме у Києві.
Успіх жінок повторила і чоловіча команда Хмельницької області (Дмитро Бойко, Дмитро Пундик, Олександр Торчук та Олег Штурбабін). Захистити чемпіонській титул наші фехтувальники не зуміли – у фіналі вони поступилися збірній Києва — 36:45.
На Чемпіонаті України серед чоловіків виступала друга збірна Хмельницької області (Владислав Галка, Володимир Данилюк, Станіслав Конопацький та Вадим Ільчук). “Дубль” фінішував лише восьмим.
Нагадаємо, в індивідуальному виді змагань фехтувальники з Нетішина виграли три медалі.

16 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів