Серійного злодія із Прикарпаття правоохоронці затримали на Хмельниччині

0

Працівники Ізяславського райвідділу міліції “на гарячому” затримали серійного злодія. Ним виявився 29-річний мешканець Калуша Івано-Франківської області, який приїхав до своєї співмешканки в одне із сіл району. Оскільки обоє ніде не працювали, чоловік не вигадав нічого кращого, як заробляти на життя крадіжками. Наразі він обґрунтовано підозрюється у вчиненні восьми майнових злочинів.

“З дачного будинку в селі, де проживав, крадій виніс комп’ютер, колонки та іншу побутову техніку, яку збув за заниженою ціною. Проникав він і в гаражні та господарські приміщення, звідки виносив все, що можна було здати на пункти прийому металобрухту, а також дрібну домашню худобу”, – повідомляє прес-служба обласного УМВС України.

Ще двоє мешканців Ізяслава позбулися велосипедів, залишивши їх без нагляду. За даними правоохоронців, міліціонери зловмисника і затримали на крадіжці двоколісного. Крадій поцупив велосипед із під’їзду, спокійно сів на нього і поїхав, ніби на власному, але потрапив на очі дільничним інспекторам. Правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка і запитали, звідки у нього велосипед. В історію про старого друга, який дав покататися, міліціонери не повірили, а незабаром знайшли і справжнього власника транспортного засобу.

У ході слідства було встановлено причетність підозрюваного до цілого ряду крадіжок. Більшість речей було знайдено і повернуто власникам. Загальна сума збитку складає більше 15 тисяч гривень.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою і чекає рішення суду. Йому доведеться відповідати перед законом за частиною другою та частиною третьою статті 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України.

12 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів