Серійні крадії з Шепетівського району знову опиняться за ґратами

0

Злісні рецидивісти, мешканці Шепетівського району, з 1998 року регулярно відбували покарання у місцях позбавлення волі. Здебільшого, за майнові злочини. І от знову, не побувши на волі і року, стали на злочинну стежку. Обом крадіям ледь за 30, а у в’язниці один із них уже сім разів відзначився, інший — шість.

“Впродовж лютого до Шепетівського райвідділу міліції із села, де мешкали брати, почали надходити повідомлення про крадіжки із будинків та підсобних приміщень. Зловмисники в першу чергу крали металобрухт та техніку. Хоча потерпів від їхніх дій і власник місцевого ставу, у якого вони викрали 50 кілограмів риби, які той виловив і планував реалізувати на ринку в райцентрі”, – розповідає речник обласного управління міліції Катерина Шуприган.

Крадене зловмисники збували серед мешканців того ж села. Металобрухт здавали на пункти прийому. Частину речей, зокрема, музичний центр та велосипед, міліціонери згодом вилучили і повернули власникам.

Наразі підозрювані перебувають під вартою. Щодо них міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 — крадіжка. Санкції передбачають до шести років ув’язнення. Наразі перевіряється причетність братів до скоєння аналогічних крадіжок.

2 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів