СБУ: у військово-лікарській комісії Городка завівся хабарник

0

У Городку правоохоронці управління Служби безпеки України у Хмельницькій області разом із військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону затримали лікаря Городоцької центральної районної лікарні, якого звинувачують у хабарництві. Ескулап вимагав від призовника десять тисяч гривень.

“Зловживаючи службовим становищем лікар – член військово-лікарської комісії об’єднаного районного військового комісаріату вимагав гроші від місцевого мешканця за визнання останнього непридатним до військової служби. 12 лютого правоохоронці затримали лікаря «на гарячому» при одержанні 10 тисяч гривень неправомірної вигоди”, – повідомляє прес-центр управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.

Наразі військова прокуратура Хмельницького гарнізону щодо хабарника відкрила кримінальне провадження за частиною третьою статті 368 – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище поєднане з вимаганням. Покарання — ув’язнення терміном до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

13 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів