«Рубає так, що люди в туалет бояться йти, щоб не загинути» – солдат з Хмельниччини про Дебальцеве

0

«У нашому напрямку війна не припиняється», – так відповів «ВСІМ» житель Хмельниччини Олександр, який знаходиться під Дебальцевим.

– Тут рубає так, що люди в туалет бояться йти, щоб не загинути, – каже військовий. – У нас погоріли намети з речами.  Хто що мав, в тому і вийшов. Раніше ні до чого не могли добратися, зараз дехто  хоч посилки від рідних може забрати… Нам спочатку казали, що нас поміняють, але зараз усім продовжують строки служби, щоб нових не «кидати» в цю точку.  А нас так і продовжують бомбити. Ми не хочемо і не можемо покинути позиції. Всі кричать, що відступники по п’ять чи сім років отримають.

Нагадаємо, у  Мінську домовилися про повне припинення вогню з 15 лютого. Але вже наступного ранку, 16 лютого, у штабі АТО повідомили, що з початку режиму «тиша» противник 31 раз застосовував реактивні системи залпового вогню, 4 рази танки, 56 – артилерію та міномети.

«Кількість обстрілів наших позицій на Дебальцівському напрямку, в порівнянні з іншими днями, навіть збільшилась. За минулу добу 88 разів терористи завдавали ударів по Дебальцевому та навколишніх селищах використовуючи практично усі види зброї.  На напрямку, найбільше від обстрілів ворога постраждали Дебальцеве, по якому злочинці 19 разів били з «Градів», Чернухіно – яке тричі штурмували бандформування і 4 рази обстріляли з «Градів». По селищах Попасна, Санжарівка, Золоте, Камянка незаконні збройні формування активно вели вогонь з «Градів» і артилерії», –   заявляють у штабі АТО.

17 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів