Результати опитування: Хмельницький – місто задоволених людей

0

Результати дослідження показали, що 85 відсотків опитаних пов’язують своє майбутнє із Хмельницьким. Із тих, хто не бачить свого майбутнього у місті, переважна більшість – молодь 18-24 роки (33%) та 25-34 років (30%).

«Ми досліджували рівень послуг житлово-комунального господарства, опалення, водопостачання, транспорту, адміністративних послуг міської влади. Опитування проводили рівномірно у всіх мікрорайонах міста: Центр, Озерна, Виставка, Дубове, Ракове, Південно-Західний, Гречани та Ружична», – каже представник громадської організації Олесь Вітряний.

Стосовно послуг комунальних підприємств та життєзабезпечення міста в цілому, то задоволених та незадоволених хмельничан приблизно порівну: 42 проти 44 відсотків відповідно.

1422373973

Централізованим опаленням та гарячою водою задоволені 44 відсотки хмельничан. При цьому, як зазначають організатори дослідження, чим старша людина, тим більше вона задоволена послугами водопостачання.

1422374257

Влаштовує більшість мешканців міста і послуга з вивезення сміття: 82 відсотки, з яких 60 – повністю задоволені цією послугою.

1422374293

Всього до органів міської влади зі своїми проблемами зверталися 40 відсотків опитаних хмельничан. З них задоволені відповіддю 44 відсотки.

За словами представників громадської організації «Комітет моніторингу органів влади», відповіді на запитання в анкетах на опитування ділилися на «Повністю задоволений», «Частково задоволений», «Частково незадоволений» та «Повністю незадоволений».

«Якщо охарактеризувати в загальному підсумки соціального дослідження, то впевнено можна сказати, що Хмельницький – це місто задоволених людей – підсумовує представник ГО Олексій Голеншин.

Довідка: Метод збору інформації – стандартизоване особисте інтерв’ю (face-to-face).

Генеральна сукупність: 214 429 (кількість мешканців міста 18+)

Вибірка: 215 респондентів, репрезентативна за ознаками віку, статі,

мікрорайону проживання

Теоретична похибка – 3,2%

 

27 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів