Радник міністра МВС хоче позбавити усіх звань та нагород військового з Шепетівки

0

Народний депутат України та радник міністра МВС Антон Геращенко взяв під особистий контроль розслідування справи щодо начальника речової служби військової частини, яка розташована у Шепетівці. Військовослужбовець привласнював армійське майно та волонтерську допомогу.
“Минулої суботи був оприлюднений факт крадіжки військового майна у великих розмірах, офіцером однієї з військових частин у місті Шепетівка Хмельницької області, – пише на власній сторінці у “Фейсбуці” Антон Геращенко. – Для вивезення накраденого з приватного будинку негідника, який буде позбавлений всіх звань і нагород за рішенням суду, знадобилося три “КРАЗа” завантажених доверху. Беру розслідування цієї справи на особистий контроль.”
Народний депутат України та радник міністра МВС “вимагатиме від військової прокуратури і суду дати реальний термін злодієві, який обкрадає і без того убогу нашу армію”.
Нагадаємо, що начальника речової служби військової частини Шепетівки досі не затримали — одразу після обшуку військовослужбовець “захворів” і потрапив до лікарні, відтак його процесуальний статус досі невизначений.

12 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів