Президент “везе” до Хмельницького нового голову облдержадміністрації?

0

У Хмельницькій ОДА, повідомили, що зранку з Адміністрації Президента зателефонували і сказали готуватися до візиту, та розробити програму перебування Гаранта. Та відповіді немає й досі. 

За попередніми даними, він відвідає спочатку Хмельницьку облдержадміністрацію, потім завітає до Національної академії Державної прикордонної служби імені Б.Хмельницького, де зустрінеться з журналістами.
Також, можливо, зустрінеться зі спецпризначенцями із 8-го полку у військовій частині. В облдержадміністрації припускають, що Петро Порошенко, скоріш за все, представить нового голову Хмельницької обласної адміністрації.

Нагадаємо, епопея із призначенням губернатора тягнеться ще з жовтня минулого року, коли президент офіційно звільнив Леоніда Пруса. З тих пір серед обласного політичного бомонду обговорювалось чимало кандидатур. Чиє саме прізвище стоїть в Указі Президента про призначення (якщо такий, звісно ж, уже існує), невідомо й досі. Однак, "знаючі люди" найбільш реальним кандидатом на цю посаду називають депутата обласної ради, директора Чемеровецького солодового заводу Михайла Загороднього.

7 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів