Президент представив Михайла Загородного, нового голову Хмельницької облдержадміністрації

0

Очікувати Президента довелося близько години, але воно виявилося того варте, адже нарешті присутнім був представлений новий губернатор.

Сьогодні вперше в сесійній залі зібралися всі депутати обласної ради (крім Олександра Гереги). Приїхали також нинішні нардепи-парламентарі – екс-мер Хмельницького Сергій Мельник, Андрій Шинькович та Сергій Лабазюк.

Представляючи нового очільника Хмельниччини, президент сказав, що “раніше було модно присилати парашутистів, а я представляю вам вашого земляка”.

Порошенко також сказав, що оскільки Хмельничина – область аграрна, то аграрій Загородній якнайкраще підходить на посаду її очільника. Також президент відзначив:  “Дуже приємно, що Хмельниччина минулого року дала країні найбільше хліба”.

Але не лише хлібом єдиним живе країна. Вчора Михайло Загородний вже мав зустріч з заступником міністра оборони щодо збільшення навантаження на оборонні підприємства Хмельниччини, зокрема, тих, які розташовані у Кам’янці-Подільському.

Виступаючи перед присутніми, новопризначений голова облдержадміністрації, зокрема сказав: “Роботи буде багато, але дорогу здолає той, хто йде”.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0Михайлу Загородньому 49 років. До призначення він був директором Чемеровецького солодового заводу ЗАТ «Оболонь», директором ТОВ «Оболонь Агро» та головою асоціації «Нива Оболоні». Він – депутат Хмельницької обласної ради, висунутий обласною організацією Української Народної Партії, позафракційний, член депутатських груп «Народна рада» та «За солідарність».

Одружений, має доньку та сина.

Нагадаємо, без голови облдержадміністрації Хмельниччина була протягом півроку, з того часу, як Петро Порошенко звільнив Леоніда Пруса з займаної посади.

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::1

6 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів