Правоохоронці затримали хулігана, який проникав у квартири і ламав побутову техніку

0

Правоохоронці затримали “на гарячому” 28-річного хмельничанина, який знайшов собі незвичну розвагу — проникав у квартири, розташовані на перших поверхах, та ламав усю побутову техніку: холодильники, морозильні камери, пральні машини, духовки тощо. Цікавим є те, що молодик нічого не крав, просто розважався таким чином.

“Найбільше від “жартівника” постраждали жителі мікрорайону Гречани. Є навіть деякі квартири, в які він проникав двічі. Здійснював це шляхом віджиму пластикового вікна, яке перебувало переважно у режимі провітрювання, – повідомляє прес-служба обласного УМВС України. – Загалом же злочинна діяльність підозрюваного нараховує близько 20 епізодів”

За даними міліції, завдана матеріальна шкода у кожному випадку різна, але загалом коливається від 200 до 6 тисяч гривень.

Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 162 “Порушення недоторканості житла” та частиною першою статті 296 “Хуліганство”. Також призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності підозрюваного.

16 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів