Правоохоронці затримали «гастролера», на рахунку якого близько 20 крадіжок з автомобілів (фото)

0

Від злочинних дій «гастролера» впродовж кількох останніх місяців потерпали власники автівок у райцентрі Старокостянтинів. Працівники міліції затримали зловмисника під час вчинення чергової крадіжки.

З початку року до Старокостянтинівського райвідділу міліції почали надходити повідомлення про крадіжки з автомобілів. Шляхом розбиття скла або пошкодження замків зловмисник проникав у салони автівок, припаркованих на ніч біля під’їздів, і забирав звідти усе цінне: автомагнітоли, відеореєстратори, інші речі, які можна було згодом продати.

Правоохоронці посилили патрулювання міста у нічний час, і це дало свої результати — злодія затримали під час намагання вчинити чергову крадіжку.

— Тієї ночі разом з колегою Валерієм Нікітюком ми патрулювали вулицю Есенську, — розповідає оперуповноважений карного розшуку Олег Чорноус. — Десь опів на третю нашу увагу привернув підозрілий чоловік, який ніс щось у руках. Потім він несподівано підійшов до припаркованого у дворі автомобіля «Opel Vivaro» і жбурнув цеглину, а саме її він тримав у руках, у вікно фургона. На щастя, удар виявився не сильним, і вікно не розбилося. Побачивши нас, чоловік почав утікати, — продовжує Олег. — але ми його швидко наздогнали. Під час обшуку при ньому виявили документи та цінні речі, викрадені тієї ж ночі з іншого автомобіля.

Підозрюваним виявився 33-річний житель Житомира. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. У ході слідства встановлено, що на території Старокостянтинова він вчинив близько 20 крадіжок з автомобілів.

30 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів