Правоохоронці активно допомагають сім'ям учасників АТО

0

Впродовж року, допоки Володимир Ходак із Теофіпольщини воював на сході, дільничний інспектор Ігор Мірецький опікувався старенькою матір’ю бійця та його малолітніми дітьми.

Окрім безпосереднього виконання своїх численних професійних обов’язків, дільничні інспектори міліції Теофіпольщини активно допомагають сім’їям військовослужбовців, які захищають нашу країну в зоні проведення антитерористичної операції. Перебуваючи на дільницях обслуговування, інспектори завжди знаходять час, аби провідати родини бійців, поспілкуватися з їхніми батьками, дружинами та дітьми, допомогти у вирішенні соціальних та побутових проблем.

Цілий рік в складі легендарної 95-ої аеромобільної бригади прослужив Володимир Ходак з села Лідихівка. Мужній боєць, водій БТР, пройшов усі «гарячі» точки: визволяв Слов’янськ та Краматорськ, кілька місяців з села Піски «дорогою життя» привозив кіборгам в Донецький аеропорт боєприпаси, воду, продукти, теплі речі. Потім було Дебальцево.

Дільничний інспектор Теофіпольського райвідділу міліції Ігор Мірецький увесь цей час регулярно відвідував Надію Василівну, матір Володимира. Допомагав і словом, і ділом. Особливої уваги та чоловічого слова потребували малолітні діти бійця, які на рік залишилися без батька.

Надія Василівна зі сльозами на очах каже, що день і ніч виглядала сина, молилася і, попри моторошні новини, вірила, що син неодмінно повернеться додому живим.

Днями Володимир демобілізувався і повернувся додому. Одним із перших привітати його приїхав дільничний інспектор Ігор Мірецький. Міліціонер запевнив бійця, що і він, і його родина можуть і надалі розраховувати на підтримку та допомогу працівників райвідділу.

16 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів