Понад 100 хмельничан забажали собі біометричного паспорта

0

“Ми уже отримали обладнання і нині його монтують у Кам’янець-Подільському, Шепетівському, Ярмолинецькому та Старокостянтинівському районних секторах, – розповідає головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ управління Державної міграційної служби України у Хмельницькій області Лілія Квятковська. – З лютого жителі нашої області також зможуть подавати документи на отримання біометричного паспорту і у цих містах.”

Поки ж лише в обласному управлінні Державної міграційної служби (м. Хмельницький, вулиця Грушевського, 95) приймають заявки на біометричний паспорт.

“Протягом чотирьох прийомних днів 200 жителів Хмельницької області подали документи на отримання закордонного паспорту. Тих, хто захотів собі біометричний паспорт — трохи більше сотні. Заяви подавали не лише хмельничани, але й мешканці області. Перші біометричні паспорти видамо орієнтовно 5 лютого”, – запевняє Лілія Квятковська.

Нагадаємо, що звичайний термін виготовлення закордонного паспорту скоротили до 20 днів, а вартість підняли до 461,15 гривень (вартість біометричного документу — 518,15 гривень).

19 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів