Політична сила «За конкретні справи» оригінально відзначила день Прапора України на Хмельниччині

0

Лідером партії є народний депутат України Олександр Герега.

23 серпня, у День Державного Прапора України, партія «За конкретні справи» влаштувала справжнє патріотичне свято хмельничанам та гостям міста в самому центрі Хмельницького.

Видовищною подією заходу став урочистий проїзд байкерів з державними прапорами вулицями Хмельницького.

Присутні на святі хмельничани та гості міста з радістю фотографувалися з жовто-блакитними прапорами та сучасними козаками-байкерами і їх залізними конями.

23 серпня 2015 року для хмельничан запам’ятається не лише вшануванням Державного Прапора України, а й відкриттям Хмельницького обласного осередку політичної сили "За конкретні справи". Офіс розташований за адресою Кам’янецька, 12. 

Присутній на святі один із лідерів партії «За конкретні справи» народний депутат України Андрій Шинькович наголосив на необхідності єднання в такий непростий для України час під прапорами України задля миру та спокою, задля єдиної та сильної держави.

Урочистим дійством всього заходу стала символічна передача від команди «За конкретні справи» прапорів України громаді Хмельниччини. У райони області поїхало 599 прапорів України, які Андрій Шинькович вручив громадам. Державні прапори вже найближчим часом майорітимуть у кожній сільській раді області.

Підсумковим акордом свята став влаштований авто-мото пробіг з державними прапорами

від Хмельницького і в усі райони області.
 

24 Серпня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів