Подоляни спрямували на армію 50 мільйонів гривень військового збору

0

У грудні на потреби війська Хмельниччина спрямувала вже більше 10 мільйонів гривень «армійського збору». Загалом з початку запровадження «оборонного платежу» надходження з нього до державного бюджету склали 50 мільйонів 64 тисячі гривень.

За прогнозами аналітиків державної фіскальної служби Хмельниччини до завершення 2014 року до казни України має надійти ще півтора мільйона гривень «патріотичного податку» з терен регіону.

«Наразі сплата військового збору є монетарним інструментом захисту суверенітету України. Звісно, він не може у повному обсязі забезпечити усіх потреб наших героїв, але наша з вами економічна свідомість, власне, й допомагає підвищити обороноздатність української держави. Тому ми вдячні працедавцям, бізнес-спільноті, волонтерам та патріотично налаштованій громадськості краю за спільні зусилля у формуванні надійних «фінансових тилів» для нашої армії», – підкреслив керівник регіонального представництва фіскальної служби Мар’ян Зеленецький.

Податківці нагадують, що збір у розмір 1.5 відсотка сплачується з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, а також з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею або з отриманого від організатора азартної гри. Стипендії студентам та пенсії військовим збором не оподатковуються.

http://podilska.info/

14 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів