Подільські підприємці сплатили 85 мільйонів гривень митних платежів

0

У лютому 2015 року до держбюджету завдяки подільським підприємцям надійшло 85,8 мільйона гривень митних платежів. За даними фіскальної служби, митне оформлення товарів у зоні діяльності митниці здійснював 201 суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності.
“Інспектори митниці оформили 63 тисячі тонн різноманітних експортно-імпортних вантажів на загальну суму 800 мільйонів гривень. Обсяги експортних операцій перевищили 420 мільйонів гривень, – повідомляє обласне управління ДФС України. – Найбільше подоляни співпрацювали з країнами Євросоюзу”.
Так, до Польщі, Німеччини та Латвії платники в основному вивозили сантехніку із фарфору, зернові культури, вироби з текстилю, трансформатори, продукти харчування, тощо.
До слова, імпортні операції перевищили 370 мільйонів гривень. Найбільшим імпортером для нашої області була Польща, звідки везли кам’яне вугілля, поліетилен, автозапчастини, побутову хімію, комплектуючі до промислового обладнання. Також стратегічними партнерами тут виступали Угорщина, Німеччина, Китай.

7 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів