Плюс 11 партій: у команди Гереги з’явився «двійник»

0

Головне управління юстиції у Хмельницькій області оновило перелік зареєстрованих обласних організацій політичних партій. І, станом на початок вересня, в області було зареєстровано 222 осередки партій, 10 з яких вже припинили свою діяльність із різних обставин, а дві перебувають у процесі «ліквідації». Решта ж 210 – діючі. 

І, що цікаво, серпень став рекордним у цьому році з кількості зареєстрованих партій. До цього в лідерах були березень та липень, коли обласний Мін’юст зареєстрував 8 та 7 осередків партій відповідно. А ось у серпні – 11.  
 
Так, з’явилися обласні організації політичних партій «Платформа ініціатив» (керівник Юрій Віняр), «Наш край» (Євгеній Скрипник), «Незалежна політична платформа» (Жанна Осовська), «Перемога» (Руслан Клименко), «Волонтерська партія України» (Лариса Чуча), «Добрий самарянин» (Володимир Вензельський), обласний осередок Аграрної партії України (Сергій Іващук), «Народна опозиція» (Юрій Михайлюк) та «Молодь до влади» (Наталія Лисенко).
 
З’явилися й дві організації з доволі схожими назвами. Так, спочатку зареєстрували осередок партії «За конкретні справи», співзасновниками якої в Україні є нардепи Олександр Герега та Андрій Шинькович. На Хмельниччині партію очолила Людмила Коваль, виконуюча обов’язки ректора Хмельницького кооперативного торгівельно-економічного інституту. Саму ж партію зареєстрували за адресою Кам’янецька, 12. Саме там розташований гуртожиток інституту. Та в партії Гереги з’явився «двійник» – Хмельницька обласна організація Політичної партії «Конкретних справ», яку очолив Віталій Сирота, а партія зареєстрована за адресою на вулиці Раскової. До цього часу Віталій Володимирович ще не «засвітився» в  хмельницькій політиці, а ось у пошуковій системі «Google», якщо написати «Віталій Володимирович Сирота Хмельницький» одразу видає дані про фізичну особу-підприємця, який продає автомобільні колеса.
27 обласних організацій.
8 Вересня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів