Підприємець з Хмельницького вбив та розчленив тіло чоловіка своєї коханки

0

Як повідомляє прес-служба Хмельницького міського відділу міліції, близько 4-х місяців тому підприємець займався реалізацією продукції, орендував склади. 32-річний потерпілий та його дружина тривалий час працювали на нього, але декілька років тому чоловіка звільнили. А нещодавно між жінкою, яка залишилась працювати, та підприємцем зав’язалися більш, ніж робочі стосунки.

– Ймовірно, про це дізнався законний чоловік і прийшов на один із складів, що належать підозрюваному, з’ясовувати стосунки. Як пояснює затриманий, в ході словесної перепалки потерпілий напав на нього із господарським ножем та сильно поранив йому руку, а він вирвав ніж та перерізав горло ревнивцеві, – каже речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко  Тіло залишив на складі, сам же звернувся за медичною допомогою в один із травмпунктів міста.

Наразі чоловікові оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

6 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів