“Патріоти України” збирають кошти на прилад нічного бачення

0

Волонтери благодійного фонду “Патріоти України” знову збирають кошти на необхідні речі учасникам АТО. Вже через тиждень вони вирушать у чергову поїздку у зону бойових дій, повезуть на фронт тепле взуття, флісові светри, прилад нічного бачення та багато іншого. Активісти кажуть, що зараз все менше людей долучаються до допомоги військовим, тому збирати гроші на купівлю необхідних речей стає дедалі важче.

“Ми плануємо виїжджати на Схід 20 січня. Як завжди вирушимо в Піски, там зараз бійці Добровольчого Українського Корпусу. Ще відвідаємо хлопців з 8-го полку спецпризначення та бійців 95 аеромобільної бригади. Маршрут ще точно не визначений, оскільки не знаємо, що зможемо зібрати”, – розповідає співзасновник фонду “Патріоти України” Борис Голодний.

1421061205

Минулої поїздки напередодні нового року волонтери були у Слов’янську, Краматорську, Дебальцевому, Артемівську. “Патріоти України” побували також у населеному пункті Водяне, що поблизу Пісків. Там досі 25 малят відвідують дитсадок, їх волонтери привітали зі святами, подарували іграшки й солодощі. Коли передавали допомогу ДУКу у Пісках, потрапили під обстріли.

“Чотири години нас обстрілювали з мінометів, були і снайпери. Російська диверсійна група наблизилась до нас метрів на двісті. Броньований бус, який був припаркований поруч із нашим автомобілем, наскрізь пробило. Тоді було насправді “гаряче”. Були і поранені і загиблі”, – згадує волонтер Сергій Кисельов.

Розповідає, що перед поїздкою у зону АТО вони заїхали у Красилів, де отець Миколай Хом’як, настоятель Свято-Троїцької церкви, передавав хлопцям пакунки. Його благословення, вважає чоловік, і врятувало їм життя.

“Не знаємо, що чекає нас під час поїздки. Минулого разу будинок, в якому ми ночували, розгромили вщент. Міста, через які проїжджаємо, наче привиди, без дахів, з чорними дірками замість вікон. Місцевих майже не видно. Дуже здивував маленький хлопчик, який постійно “крутився” біля бійців ДУКу — з мамою і бабусею він живе у підвалі одного з будинків у Пісках”, – каже Борис Голодний.

1421061447

Представники фонду “Патріоти України” дякують всім небайдужим і свідомим громадянам, які допомагають землякам. Вони просять і надалі підтримувати тих, хто захищає державу від ворога, і зробити внесок у цю боротьбу. Наразі волонтери збирають чергову партію гуманітарного вантажу для військових. Якщо ви також хочете долучитися до допомоги учасникам АТО, можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду “Патріоти України”:

Укрексімбанк: рахунок №26004017023842

ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.

Адреса фонду “Патріоти України”: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.

1421061471

1421061393

13 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів