Олександра Літніцька: мрію стати чемпіонкою світу з традиційного карате-до

0

Школярка з трьох років ходила на Ушу (китайську гімнастику), а з шести – на карате. Зараз Олександра згадує: «Мене мама привела в спортивний центр і сказала вибирай куди хоч йти. А я сказала – хочу туди, де б’ються». Так почалося захоплення дівчини, яке переросло у важливу частину її життя. Сваритися з цією юною особою не варто. Тепер вона кандидат в майстри спорту і має чорний пояс.

Вибір не зовсім характерного для дівчат хобі, напевне, був наслідком бойового характеру Олександри: «В дитячому садочку я всіх кусала, поки не вкусили мене. Потім перестала кусатися. Але дуже любила всіма командувати. Я й зараз староста в класі…».

::__IHACKLOG_REMOTE_IMAGE_AUTODOWN_BLOCK__::0міському конкурсі краси серед школярок. «Я йшла на конкурс не для перемоги, а щоб весело і цікаво провести час. Минулого року на цьому конкурсі я була глядачем і мені дуже сподобалося. Тепер я захотіла сама спробувати позмагатися», – розповідає Саша Літніцька. – Весь час на тренуваннях і під час конкурсу в нас були дружні стосунки з учасницями. У колективі не було конфліктів, сварок. Ми всі просто насолоджувалися участю в конкурсі і не відчували себе конкурентками. Всі дівчата були достойні, адже кожна наполегливо готувалася до фіналу».

Даша Пастернак. 

1 Березня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів