Новини компанії: Які іграшки підійдуть для дітей різного віку?

0

За адресою http://price.ua/catalog4524.html можна купити розвиваючі іграшки для дітей молодшого чи старшого віку. На сайті price.ua є цікаві пропозиції від різних інтернет-магазинів, багато товарів для малюків: дитячі планшети, комп’ютери, проектори для малювання, конструктори, каруселі для ліжечка та інше.

Предмети для найменших діток

Крихітки, вік яких менше одного року, повинні гратися не тільки брязкальцями. Їм підійдуть також гумові вироби, предмети, з якими можна купатися. Маляткам в віці 7 місяців можна купувати сенсорні килимки, кубики, пірамідки, книжки, що “розмовляють”. З такими іграшками дитина буде розвивати тактильні відчуття, познайомиться з формою, кольором та звуком.

Батьки можуть придбати розвиваючі каруселі від Tolo Toys чи інтерактивну консоль K-Magic. Непоганим вибором стане мобіль з нічником TINY LOVE, м’яка активна іграшка Biba Toys. Не зашкодить купити спеціальні брязкальця на візочок, предмети з рухомими деталями.

Іграшки для малюків від 1 до 3 років

У цьому віці дітки активно знайомляться зі світом, вдосконалюють свої навики, починають аналізувати все, що відбувається навколо. Малюкам потрібні ляльки, машинки, конструктори, різні музичні предмети, набори для творчості, телефони (іграшкові). Крихіткам вже можна купувати розвиваючі килимки, книги з віршиками або казками, мозаїки, дитячі візочки, килимки.

Хлопчики і дівчатка, вік яких від року до трьох, обожнюють інтерактивні іграшки. Юній принцесі підійде маленька кухня чи дитяча пральна машина. Хлопчикам точно сподобаються роботи-трансформери, музичний мікроавтобус від Weina або пожежна машина Keenway. Всім малятам можна купувати розмальовки, тісто для ліплення, воскові крейди, картонні будиночки, різноманітні головоломки.

Цікаві речі для старших діток

Асортимент іграшок для малюків, вік яких більше 3-х років, надзвичайно великий. Крім звичних м’яких котиків і песиків не так давно з’явилися нові предмети. Це дитячі планшети, комп’ютери, телефони чи ноутбуки. Інколи батьки говорять про те, що такі речі можуть негативно вплинути на зір дитини. Якщо дорослі будуть контролювати час гри, то ніяких проблем не виникне.

Електромобілі, фігурки звірів, велосипеди, магнітні абетки, інтерактивні ляльки, м’ячі – все це підійде для дошкільнят та школярів. При покупці будь-якого предмета батьки мають звертати увагу на його якість та зовнішній вигляд. Тут можна ознайомитися з цінами в інтернет-магазинах, вивчити характеристики товарів.

Діткам різного віку потрібні не тільки цікаві іграшки, але й увага, любов батьків. Тоді малюк буде повноцінно розвиватися, зростатиме здоровим та щасливим. Не варто купувати занадто багато предметів для гри, а деякі з них можливо зробити навіть своїми руками.

(на правах реклами)

17 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів