Не погоджуємося з Кличком!

0

Тридцять підписів поставили під заявою про припинення членства в партії керівники партійних організацій різного рівня політичної партії «Удар» на Хмельниччині. Головна причина – незгода з нинішнім керівництвом партійного осередку в області та методом його обрання.

Варто зазначити, що попередній головний «ударівець» Хмельниччини Олександр Корнійчук, написав заяву про вихід з партії «Удар» ще напередодні парламентських виборів. Тоді «Удар» об’єднався з «Блоком Петра Порошенка», і «ударівці», які балотувалися у парламент за списками пропрезидентської партії, змушені були припинити членство в «УДАРі». Нового ж обласного «ударівця» мали обрати ще восени минулого року. Однак, запланована партійна конференція не відбулася. Запропоновану зі столиці кандидатуру голови обласного осередку Василя Міракіна, більшість присутніх на зборах не підтримала, а іншу кандидатуру обрати не було можливості. Партійці стверджують: на заваді стало київське керівництво, яке призначило Міракіна виконуючим обов’язки голови обласного «Удару».

«Усі слова про демократію та рівність можливостей стають порожнім звуком, якщо вони не реалізуються на ділі. На жаль, партія «Удар» продемонструвала це на прикладі нашої області», – заявила від імені заявників колишній прес-секретар партії Неля Шпулак.

Обурені партійці поїхали шукати справедливості до Києва. Лідер партії Віталій Кличко їх вислухав і запевнив, що з ситуацією розбереться. Але вже усередині січня, за словами Нелі Володимирівни, у столиці відбулася конференція Хмельницького обласного осередку, на якій головою Хмельницької обласної організації партії «УДАР» таки було обрано Василя Міракіна.

«Ми не можемо погодитися з таким рішенням партії і не бачимо ніякої співпраці з новопризначеним головою, оскільки підозрюємо його у співпраці з колишніми «регіоналами». Заяву про припинення членства в партії підписали 30 осіб», – повідомила Неля Шпулак.

У документі, оприлюдненому на прес-конференції, значиться, що свої підписи під заявою про припинення членства в партії поставили керівники та представники Хмельницької, Славутської, Старокостянтинівської, Нетішинської, Шепетівської, Теофіпольської, Волочиської, Білогірської, Старосинявської, Летичівської, Славутської, Кам’янець-Подільської, Деражнянської, Чемеровецької та Городоцької районних та міських партійних організацій.

1423171978

1423172006

Марія РОСЕЦЬКА.

Фото автора.

6 Лютого, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів