Наслідки негоди на Хмельниччині: знеструмлені села та перекриті дороги

0

Вчора, 13 квітня, через сильні пориви вітру у багатьох  населених пунктах  Хмельниччини не було світла.

За повідомленням ДСНС у Хмельницькій області,   ранку 14 квітня без світла було лише 27 населених пунктів у Новоушицькому, Волочиському, Полонському, Чемеровецькому, Славутському, Теофіпольському, Красилівському та Білогірському залишились без електропостачання.

«У Віньковецькому районі на високовольтну лінію електропередач (10кВт) впало дерево і відбулось замкнення з подальшим іскрінням. На місці події працювала аварійна бригада районного РЕМ. На вул. Незалежності, 21 в Нетішині місцеві рятувальники за допомогою лома та рятувальної мотузки демонтували віконну раму, яка після сильного пориву вітру тріснула на балконі четвертого поверху і виникла загроза її падіння на перехожих», – йдеться у повідомленні прес-службу відомства.  

 Після негоди рятувальники обласного центру розрізали дерева та прибирали їх елементи із проїжджої частини, що ускладнювали рух автотранспорту, зокрема працювали вулицях Кам`янецькій, Проскурівського Підпілля, на трасі Хмельницький-Кам`янець-Подільський. На вул. Пілотській, 125/1 на території дитячого садка № 50 в м. Хмельницькому за допомогою мотузок рятувальники зафіксували стовбур дерева, яке похилилось на лінію електропередач. Після того бензопилою очистили стовбур від гілок та зрізали дерево.

14 Квітня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів