Нардеп Мельниченко: Кампанію по дискредитації генпрокурора розгорнув Коломойський

0

Так народний депутат від Хмельниччини прокоментував відсутність свого підпису під постановою про відставку Генерального прокурора Віталія Яреми.

«Особисто незадоволений роботою генерального прокурора Віталія Яреми. Вважаю, що при політичній підтримці Президента України та парламентської коаліції, він міг значно більше зробити та краще працювати. Як відомо, досі непокарані ті, хто вчиняв злочини проти активістів Майдану. Гадаю, ми зможемо сказати, що Генпрокуратура працює добре лише тоді, коли побачимо розгортання боротьби з корупцією, ув’язнення хабарників. У час, коли йде війна нам, як ніколи, потрібен жорсткий та безкомпромісний керівник ГПУ.

Але, з іншої сторони, допускаю, що в нього не зовсім вдало працює служба по зв’язках з громадськістю, через що Генпрокуратура слабо доносить інформацію до народу про зроблене. І плюс не треба випускати з уваги те, що Ігор Коломойський розгорнув безпрецедентну кампанію по дискредитації генпрокурора.

Тому, на моє переконання, необхідно запросити Президента України, який подавав кандидатуру Віталія Григоровича, та провести засідання фракції Блоку Петра Порошенка, на якій обговорити це питання і напрацювати спільне колективне рішення щодо подальшого бачення роботи Генпрокуратури», – відповів Володимир Мельниченко на запитання відповіді та пояснення уже надали народні депутати Олександр Ксенжук, Сергій Лабазюк, Роман Мацола та Андрій Шинькович.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань протидії корупції визнав незадовільною роботу Генпрокуратури, а комітет з питань протидії та боротьби з корупцією почав збір підписів під постановою про недовіру генпрокурору. Для розгляду питання відставки генпрокурора необхідно зібрати 150 голосів депутатів.

19 Січня, 2015 |

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Перейти до панелі інструментів